Erwin vertelt over daten met een beperking bij Sanama TV

Geplaatst op 06 april 2024, 13:30 uur door de redactie.

Capido-eigenaar Erwin Oudshoorn was op 7 april te gast bij in het Vlaamse programma Sanama TV dat maandelijks uitgezonden wordt op de digitale zender Eclips. Een positief, informatief en verbindend programma dat zich voornamelijk richt op mensen met een chronische ziekte, hun gezins- en familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers.

Het in het alweer de zevende uitzending van het derde seizoen van Sanama TV vertelt Erwin in een reportage waarom hij de datingsite voor mensen met een beperking, autisme of chronische ziekte heeft opgericht en waarom dit zo belangrijk is.

Sanama TV is elke eerste zondag van de maand om 14.00 uur op Eclipse TV. Nadien kan je tot een week na de reguliere uitzending bijna dagelijks nog herhalingen bekijken op televisie en anders is het altijd nog terug te zien op YouTube.

Heb je na het kijken de reportage ook zin om eindelijk die stap te zetten? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere vrijgezellen op die net zoals jij ook op zoek zijn naar een lief. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


Beeld: Sanama TV
   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen