VTM komt met datingprogramma ‘Cupido Ofzo’ voor mensen met een beperking

Geplaatst op 12 oktober 2020, 16:17 uur door de redactie.

VTM zendt dit najaar het datingprogramma ‘Cupido Ofzo’ uit. In het programma gaan mensen met een beperking op zoek naar hun ware liefde.

Daten met een beperking

Bij Capido weten we als geen ander hoe lastig het is om de liefde van je leven te vinden met een beperking. Daarom slaan de presentatrices Ruth Beeckmans en Karen Damen de handen in één om te helpen bij deze zoektocht.

In het programma helpen de Ruth en Karen de zoektocht naar een leuke liefde en supporten ze de kandidaten bij de date zelf en bieden ondersteuning waar nodig. Beide zijn razend enthousiast om een helpende hand te bieden.

Ik vind het heel boeiend om dit programma te maken. We leren ontzettend warme, leuke mensen kennen die het door hun beperking of stoornis niet altijd makkelijk hebben om een partner te vinden. Iedereen heeft recht op en nood aan liefde. En die zoektocht is nooit makkelijk. Het is zo fijn om samen met deze groep geweldige mensen mee te mogen zoeken en te helpen waar nodig. Ik kijk er naar uit om samen met Karen dates te organiseren voor hen.” aldus Ruth Beeckmans.

Ook compagnon Karen Damen vindt het leuk om de kandidaten te helpen: “Het wordt een heel plezant en leerrijk avontuur. Het is superfijn om hier deel van uit te maken. Ik vind het hartverwarmend en interessant om deze toppers op pad te zetten en te begeleiden in zoiets moois als de liefde. Iets wat voor niemand evident is maar voor hen écht niet.”

Start met daten op Capido

Wil jij net als de kandidaten van Cupido Ofzo in contact komen met leuke singles? Kijk dan eens geheel vrijblijvend rond op de site van Capido. Hier zitten meerdere singles op die net zoals jij ook op zoek zijn. Je kan elkaar zelfs berichtjes sturen of iemand laten weten dat je diegene wel leuk vindt. Zo kan je het eens rustig proberen, zit je nergens aan vast en wie weet kom jij bij Capido straks jouw droompartner tegen. Zet hem op!

Start met daten Inloggen


   
Deel dit artikel:      

Andere blogs die je kunt lezen