Daten met autisme

Vind jij het ook ook spannend om te daten met autisme?

Met iemand op date gaan is spannend, dat is nu eenmaal zo. Voor mensen met autisme is de drempel om op een leuke date te gaan vaak nog iets hoger. Je weet niet goed wat je mag verwachten van je date. Weet hij of zij wat autisme precies inhoudt? Zal het gesprek vlot verlopen? Capido helpt je graag op weg, zodat jij een toffe date hebt!

Kan ik daten met autisme?

Natuurlijk kan je daten met autisme! Er zijn nog heel wat vrijgezellen met een autisme spectrum stoornis. De eerste stap naar een relatie of vriendschap is vaak de moeilijkste. Je kent de ander nog niet goed, je weet niet goed wat je best doet of zegt en het is ook spannend hoe hij of zij zal reageren. Bij Capido zeggen we: gewoon doen! Hoe vaker je op date gaat, hoe beter je er in wordt. Wie weet is het er meteen boenk op en vind je een vriend of vriendin voor het leven.

En heb je meerdere dates nodig om de ware te vinden … Who cares? Je doet ondertussen heel wat ervaring op, amuseert je, en wie weet hou je er enkele leuke vriendschappen aan over! Je hebt niets te verliezen, toch?

Start met daten Meer informatie

Daten met autisme

Daten met autisme, Capido helpt jou een lief te vinden!

Wij doen er alles aan om jou te helpen. Vraag ons om tips en we geven jou ons beste advies! Door af en toe te daten zal jij ook heel wat ervaring opdoen. Deel je tips met ons en wij helpen er andere bezoekers van het platform mee. Zo help je meteen ook andere mensen met autisme die op zoek zijn naar een partner of nieuwe vriendschappen.

Daten met een beperking

Niet alleen mensen met autisme, maar ook vrijgezellen met een andere lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen zich registreren op ons datingplatform. (PS: natuurlijk zijn ook mensen zonder beperking meer dan welkom!)

Het leuke aan Capido is dat je heel bewust op zoek kan gaan naar iemand met dezelfde beperking óf iemand zonder beperking (maar wees gerust, iedereen heeft zo zijn beperkingen!). Benieuwd hoe Capido anderen al heeft geholpen? Lees hier de liefdesverhalen van enkele Capido-leden.

De voordelen van Capido

  • Ontmoet andere vrijgezellen met autisme
  • Stuur vijf berichtjes per dag gratis
  • Altijd vrijgezellen uit de regio

Capido is erg gemakkelijk in gebruik. Je maakt gratis een profiel aan, je kiest een leuke foto en schrijft een korte tekst over jezelf. Onze eerste tip? Niet twijfelen! Het eerste wat in je opkomt, is zeker goed. Ga gericht op zoek naar andere vrijgezellen, specificeer je zoekregio en geef aan naar wie je op zoek bent. Wil je een date met een man of een vrouw? Hoe groot mag hij of zij zijn en welke kleur van ogen of haar verkies je? Zo gaan we op zoek naar iemand die bij je past. Vind je iemand leuk? Stuur eenvoudig een berichtje via Capido Messenger, onze chatfunctie.

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy

Succesverhalen

Deze liefdeskoppels uit Vlaanderen hebben elkaar gevonden via Capido.

Succesverhaal Davy & Nathalie
Davy & Nathalie

Begin alvast met een vriendelijk bericht. Met een gesprek jezelf zijn en mekaar leren kennen zonder iets te forceren.

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme