Daten met verstandelijke beperking

Het vinden van een partner wanneer je een verstandelijke beperking hebt, zoals het syndroom van Down of een leerprobleem, is geen gemakkelijke opgave. Vaak worden mensen met een verstandelijke beperking als ‘dom’ bestempeld, terwijl ze in werkelijkheid juist heel vrolijk en grappig kunnen zijn! Bij Capido is iedereen gelijk en wij helpen dan ook graag mensen met een verstandelijke beperking om een relatie te vinden.

Daten met syndroom van down

Mensen met het syndroom van Down hebben vaak te maken met een verstandelijke beperking. Maar natuurlijk willen zij ook graag een partner of een maatje om samen leuke dingen te ondernemen.

Bij Capido bieden wij daarom hulp en advies. Zo geven wij bijvoorbeeld datingtips op onze Facebook- en Instagrampagina’s, en helpen wij je om een aantrekkelijk profiel aan te maken met een persoonlijke foto en omschrijving van jezelf. Natuurlijk kan je begeleider je hierbij ook ondersteunen.

Start met daten Meer informatie

Daten met een verstandelijke beperking

Dating app voor mensen met een downsyndroom

Capido wil graag mensen met het syndroom van Down helpen bij het vinden van liefde en vriendschap. Daarom hebben wij een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke dating app ontwikkeld waarbij iedereen zich kan inschrijven, inclusief begeleiders. Zo kun je samen een profiel aanmaken en op zoek gaan naar een passende match.

Capido, de datingsite voor mensen met een verstandelijke beperking

Bij Capido zijn mensen met een verstandelijke beperking van harte welkom om een gratis account aan te maken en op zoek te gaan naar een leuke date of maatje. Ons systeem is eenvoudig en laagdrempelig, zodat het voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is.

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Daarom controleren wij de profielen op oprechtheid en scannen wij dagelijks alle profielen op verboden woorden. Zo kun je veilig en met vertrouwen online daten bij Capido.

  • Ontmoet anderen met een beperking.
  • Verstuur dagelijks 5 gratis berichten.
  • Leer elkaar beter kennen tijdens offline activiteiten.

Meld je nu gratis aan bij Capido, verstuur dagelijks gratis berichten naar jouw contact(en) en upgrade jouw gratis account naar een premium abonnement voor onbeperkte berichten en nog veel meer voordelen!

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy

Succesverhalen

Vlaamse koppels die elkaar gevonden hebben via Capido.

Succesverhaal Davy & Nathalie
Davy & Nathalie

Begin alvast met een vriendelijk bericht. Met een gesprek jezelf zijn en mekaar leren kennen zonder iets te forceren.

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme