Vaak afgewezen op gay dating sites?

Ontmoet leuke gay singles op een serieuze dating app voor mensen met een stoornis!

Wie binnen de LHBTIQ+ gemeentschap een beperking of autisme heeft, heeft helaas te maken met een dubbele acceptatie. Het is daarom ook niet makkelijk om uit de kast te komen wanneer je ook een stoornis hebt. Laat staan een leuke lief te scoren of een relatie vinden!

Emancipatie en acceptatie
De gay scene best wel op uiterlijk gericht. Typisch is dat er zelf hard gestreden wordt voor emancipatie en acceptatie, maar ondertussen beoordelen homo’s elkaar bevooroordelen. Je moet aan het perfecte plaatje voldoen, anders tel je niet mee.

Onzekerheid en depressies
Gelukkig ben je zeker niet de enige! Zelfs de knapste mannen worden wel eens afgewezen en kampen daardoor met onzekerheid en depressies. Ook heeft dat vaak te maken met hun coming out in het verleden en dat zij daarmee gepest werden.

Start met daten Meer informatie

Dating app voor gay singles met een beperking

“Mensen denken dat het een Snapchat filter is”

Persoonlijk ben ik al een tal van keren op een brute wijze afgewezen op gay dating apps zoals Grindr. Het begint altijd met een leuk gesprek, maar bij het uitwisselen van een foto word ik vaak afwezen of zelfs direct geblokkeerd. Mensen vinden mij dan een monster of denken dat mijn foto gemaakt is met een Snapchat filter. Hieronder slechts enkele voorbeelden van de vele afwijzingen die ik heb gehad op mijn beperking.

Capido, een gay dating app met meer begrip voor elkaar!

In 2016 besloot ik mijn eigen dating platform op te richten voor mensen met een beperking of autisme. Capido is een samenvoegsel tussen Cupido en Handicap.

Het idee is dat je op Capido jezelf kan zijn en iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Natuurlijk is het niet zo dat singles met een beperking alleen maar kunnen afspreken met gelijkgestemden, maar er is wel meer begrip voor jouw situatie.

Naast het dating platform organiseert Capido ook activiteiten en bieden we handige tools om singles op weg te helpen. Praktische tips in video’s, blogs en een heus dating kaartspel Capido Gespreksstarters.

Voordelen van Capido

  • Ontmoet anderen uit de LHBTIQ+ community
  • Verstuur 5 berichtjes per dag gratis
  • Leer elkaar beter kennen tijdens offline activiteiten!

Kortom reden genoeg om jezelf aan te melden bij Capido en op zoek te gaan naar een leuke man of vrouw!

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme