Davy & Nathalie

Gedeeld op 28 juli 2022

Wanneer hebben jullie elkaar ontmoet?
6 juli 2022

Hadden jullie veel moeite om een liefde te vinden en hoe verliep dat en hoe kwam je uiteindelijk op Capido terecht?
We hebben eerst een week gechat en het klikte heel snel. We wouden mekaar snel zien en de week erop hebben we onze eerste date in Antwerpen gehad. Voor dat ik mij inschreef op Capido, had ik mij ingeschreven op een gewone dating site. Maar ik had er toch niet veel voldoening van.

Mijn moeder vertelde mij dat er ook dating sites zijn voor mensen met autisme. Ik heb dan eens geGoogled en vond Capido. Ik heb direct een account aangemaakt en de volgende dag kreeg ik een bericht van een vrouw. We zijn blijven chatten, eerst via mail en dan via SMS.

Wat vonden jullie het leukst aan elkaar / wat sprak er zo aan zijn / haar profiel?
Dat we veel dingen gemeen hebben en elkaars persoonlijkheid. En dat we geloven in de eeuwige liefde.
Haar schattig gezicht en dat ze ook een vorm van autisme heeft.

Wat hebben jullie op de eerste date gedaan en hoe ging het?
We zijn naar de stad Antwerpen gegaan. We zijn eerst iets gaan drinken in een gezellig cafeetje. We zijn dan naar het Zuid getrokken en daar hebben aan de kaai langs de Schelde gewandeld, vertoefd en veel gebabbeld. We hebben daar ook een terrasje gedaan. Daarna zijn we gaan eten aan de Keyserlei.
In het begin waren we beiden wat zenuwachtig en liep het soms wat stroef. Maar eens dat het zenuwachtig zijn weg was, ging het stukken beter. We vulden mekaar aan, ik was wat stiller en zij babbelt graag. Stille momenten waren er praktisch niet. We gaven mekaar ook al eens een hand tijdens het wandelen en mekaar een zoen geven deden we ook soms. Als we ergens zaten, was dat tegen mekaar.

Wat zijn jullie aankomende plannen?
Iedere week spreken we af en zijn we 2 a 3 dagen bij mekaar. We slapen ook al samen. We blijven voorlopig elk in ons eigen appartement wonen. Een reisje of een citytrip doen zijn we van plan.

Willen jullie nog iets zeggen tegen de lezers, bijvoorbeeld een dating tip o.i.d.?
Als profielfoto een foto nemen waar je gewoon opstaat. Begin alvast met een vriendelijk bericht. Met een gesprek jezelf zijn en mekaar leren kennen zonder iets te forceren.

Word gratis lid van Capido!

Dating app voor mensen een beperking Dating app autisme

Door je aan te melden bij Capido ga je akkoord met de algemene voorwaarden, cookie- en privacy policy